Lukk

Avansert søk 

Aktuell søk

Område
Sesong
Produktlinje

Avbryt

Om oss

Verver Export – Eksperter i blomsterløk og (flerårige) planter til grøntområder

 

  


Forretningsidé

Verver Export utvikler, skaper og leverer nøye gjennomtenkte konsepter med blomsterløk, ofte satt sammen med ettårige eller flerårige planter for forskjønnelse av grøntområder.

Hovedaktiviteter

Verver Export er en eksportbedrift. Vi selger blomsterløk og beplantningskonsepter til praktisk talt alle fagfolk som jobber med offentlige grøntområder. Vi har ikke bare produkter, men gir også råd til våre kunder om tekniske detaljer med hensyn til jord, klima, forberedelse og beplantning. Vi tilbyr skreddersydde konsepter med spesifikke beplantninger, med så lang som mulig blomstring og et flott utseende som mål.

Visjon

Vår visjon er å berike og forskjønne omgivelsen med våre produkter, beplantningskonsepter og kunnskap om grøntområder. Vår forretningsstrategi er å være og forbli markedsleder i Europa innen levering av blomsterløk og beplantningskonsepter til offentlige grøntområder.

Mindset

Vår visjon er også vår mindset, vår mentale holdning. Sammen med våre kolleger på kontoret og i produksjonen i Heerhugowaard, samt våre salgsrepresentanter og agenter i feltet, danner vi et fellesskap med fokus på Verver Exports kjerneverdier. Dette kaller vi for "Verver-erfaringen".

Målgruppe

Verver Export har fokus på byen, kommuner, boligselskaper, parker, store eiendommer, golfklubber, sykehus, dyreparker, fornøyelsesparker, velværesentre, byggherrer, gartnere og landskapsarkitekter. Kort sagt består vår målgruppe av alle personer som tar seg av forvaltning av grøntområder.

Beliggenhet

I 2017 flyttet Verver Export til drivhusområdet Alton i Heerhugowaard, i Hasselaarsweg 30. Bygningen består av et drivhus på cirka 10 mål (100 m x 100 m), hvorav cirka 60 % brukes til dyrking og produksjon av planter (i potter). Den resterende delen fungerer som lager, til bearbeiding, forberedelse og distribusjon. Verver Export ønsker å drive forretningen med minst mulig utslipp og har derfor brukt de nyeste teknikker og tiltak til det nye bygget, med sikte på energibesparelse og produksjonen av ren energi.

Historie

Selskapet ble grunnlagt i 1957 i Heiloo av Nicolaas Verver med tradisjonell eksport av blomsterløk til forhandlere som solgte snittblomster i Storbritannia som hovedaktivitet. På den tiden var Verver Export en familiebedrift som ble drevet av Nicolaas og hans kone Corrie. I 1998 sluttet sønnen Tijmen seg til dem. Under hans ledelse skjedde en omstrukturering av aktivitetene. Deretter har aktivitetene konsentrert seg om eksport av blomsterløk til hele Europa, for bruk i (offentlige) grøntområder og hager. Nå til dags er Verver Export aktiv i 10 europeiske land: Frankrike, Tyskland, Sveits, Belgia, Danmark, Norge, Sverige, Tsjekkia og Slovakia.

Kjerneverdier

Verver Export har følgende kjerneverdier:

- Høy kvalitet; de største blomsterløkene
- Originale blandinger, nøye satt sammen
- Teknisk kunnskap og knowhow
- Over 50 års erfaring
- Estetisk verdi; design skapt av vårt eget kreative team
- Pålitelig samarbeidspartner
- Innovasjon i utvalg og muligheter (i fremtiden)
- Vi lytter til våre kunder; har kontakt på regionalt nivå for å kunne besøke kunden
- Oppbygning av et fellesskap; "think and dream green" (tenk og drøm grønt)

Spørsmål? Kontakt Verver Export.
Send en mail til Verver Export
Jeg aksepterer brukervilkårene og personvernerklæringen*