Lukk

Avansert søk 

Aktuell søk

Område
Sesong
Produktlinje

Avbryt

Forførende blomsterbed…

Bruk fordyrkede blomsterløk

På grunn av "begrensninger" tar det alltid lang tid å lage beplantningsplaner for store blomsterbed i grøntområder. Vi hører ofte at den samme ideen brukes om igjen i flere år på grunn av tidsmangel.

 

Fordyrkede sommerblomstrende løk stjeler showet

Met vårt store utvalg av fordyrkede sommerblomstrende løk i potter, kan du enkelt fange publikums oppmerksomhet og "forføre" dem med beplantningen din hvert år om igjen. Utvalget består av produkter som i de fleste tilfeller ikke kan bestilles fra din leverandør av ettårige planter, men som gjerne stjeler showet i offentlige grøntområder. Og enda bedre: De er veldig enkle å vedlikeholde!

I flere år har vi hatt fiks ferdige konsepter i katalogen vår, men på grunn av de utallige mulighetene var det vanskelig å tilfredsstille alle kundene våre. Derfor overlater vi det til deg å sette sammen blomsterløkene, etter dine egne behov og ønsker.

Gulltips!

Følgende enkle tips hjelper deg til å sette sammen interessante komposisjoner som harmonerer.

1.       Bestem deg for én art fordyrkede blomsterløk som blikkfanger. Gjerne en som er litt større og mer iøynefallende enn fyllplantene. Tenk på en vakker georgine eller kanna.

2.       Når du velger fyllplanter bør du sørge for kontraster i selve blomstene og bladene.

3.       Variasjoner i høyde og bredde holder komposisjonen fascinerende.

4.       En annen god tommelfingerregel er å alltid plante én eller 3 planter av samme sort.

5.       Våg å kombinere planter med forskjellig blomstringstid og -periode. Slik forblir sammensetningen dynamisk og interessant.

6.       Med hensyn til fargene bør du stole på følelsene dine, for smak og behag kan ikke diskuteres!