Lukk

Avansert søk 

Aktuell søk

Område
Sesong
Produktlinje

Avbryt

Katalog Naturlig grønn - spesialiteter

Blomsterløk som passer til forvilling er en spesialitet i et enormt utvalg av vårblomstrende løk. Forvilling vil si at blomstene ikke bare kommer tilbake på samme sted år etter år, men at løkene også sprer seg. Det blir fler og fler av dem for hvert år som går.

La deg sjarmere av denne katalogen fylt med blomsterløk som passer til forvilling, spesielt for grøntområder!

Vi har foretatt flere eksperimenter og hatt mange samtaler med ansvarlige for byer, parker og botaniske hager, og har endelig kommet frem til en liste med "forvillere". Sammen med informasjon om riktig plassering, vil dette utvalget gjøre deg i stand til å sette sammen en varig beplantning.

På grunn av en dramatisk nedgang i antall insekter som følge av redusert biologisk mangfold, har heldigvis oppmerksomheten kommet tilbake til planter som kilde for nektar og pollen. Vårt utvalg av løk som passer til forvilling kan gi et betydelig bidrag til dette på begynnelsen av våren.

Som et resultat av min store lidenskap for nyhetene til våre gartnerkollegaer, kan jeg ikke la være å legge til flere praktfulle spesialiteter i katalogen. Selv om de er spesialiteter er de selvfølgelig tilgjengelig for hele vår store kundekrets!

Tijmen Verver

 

Katalog Naturlig grønn - specialiteter