Lukk

Avansert søk 

Aktuell søk

Område
Sesong
Produktlinje

Avbryt

Mekanisk planting

Uansett hvilket sted du velger, teknikken er den samme: Maskinen løfter gresset, blomsterløk blir plassert under plenen, og plenen er lukket igjen bak maskinen. Veldig enkelt faktisk ... men maskinen må programmeres ekstremt nøyaktig. Innstillingene bestemmer antall løk som vil bli lagt per kvadratmeter og plantedybde.


I tillegg har hver blanding av løk sine egne innstillinger! Og selvfølgelig er det også jordtype, som er en avgjørende faktor for suksess eller fiasko når du planter med en maskin!


Nedenfor nevner vi flere elementer i teknikken som kan være viktig når det gjelder planlegging og suksess for planteprosjekter.


1. Planlegging


Ved planlegging og beregning av planteprosjektet er det nødvendig å ta hensyn til flere faktorer:

- Plassering av plantingen (tenk på trær, styring av klipping i vår og jordtype).
- Plant type (rader eller fullført).
- Ønsket effekt (landlig eller gartner stil).
- Valg av løk (vær oppmerksom på de spesielle egenskapene til hver blanding).


2. Forberedelse og planting Før planting begynner, må du være oppmerksom på visse ting:


- Avgrense plassering.
- Hvis det er veldig tørt vær, må plantningsområdet bli vannet en uke i forveien.
- Slå plenen så kort som mulig.
- Ha minst 1 person tilgjengelig fra din serviceavdeling som kan følge plantingsteamet og levere tilførsel av løk på stedet.(Disse blir levert til deg på forhånd.)
- Under normale forhold legger maskinen plenen perfekt på plass igjen. Under vanskeligere forhold (kulde røtter, sterk regnskog) er det mulig at du senere må gjenopprette gressletten litt.


3. Slåing og gjødsel


Når blomstene ikke blomstrer mer om våren, er det to ting angående vedlikehold som du må være oppmerksom på: - Informer dine ansatte om at de ikke må slå plenen før bladene er blitt helt gule. Det er bare på den tiden at løken vokser under bakken til neste vekstsesong. Som regel tar det omtrent seks til åtte uker etter blomstring.


-I løpet av det første året er det absolutt ikke nødvendig å gjødsle løk, men hvis du vil gjøre det, er det beste tidspunktet når løkene spiser. Det tilsvarer et ekstra næringsstofftilskudd under veksten av de nye blomsterløkene under jorden. Du kan legge til biologisk eller kjemisk gjødsel (nitrogeninnholdet bør ikke være for høyt).


Vi hjelper deg alltid med maskinplanting! Spor oss gjerne.

Spørsmål? Kontakt Verver Export.
Send en mail til Verver Export
Jeg aksepterer brukervilkårene og personvernerklæringen*